Την στιγμή που τιμολογείτε ένα ασφαλιστικό προϊόν ενεργοποιείστε την παράλληλη τιμολόγηση και θα υπολογίζονται ταυτόχρονα τα ασφάλιστρα για όλες τις υπόλοιπες συνδεδεμένες εταιρείες. Δείτε πως λειτουργεί με ένα σύντομο video εδώ

Η GROUPAMA προστέθηκε στις ασφαλιστικές εταιρείες που είναι διαθέσιμες μέσω της CONET. Όλοι οι χρήστες έχουν πλέον την δυνατότητα να συνδέσουν την GROUPAMA Ασφαλιστική στο περιβάλλον της CONET και να τιμολογούν το προϊόν της ασφάλισης οχημάτων της εταιρείας. Οι υπόλοιπες ασφαλιστικές εταιρείες που λειτουργούν στην πλατφόρμα της CONET είναι η EUROLIFE FFH, η ΕΥΡΩΠΑΪΚΗ ΠΙΣΤΗ, η GENERALI, η INTERASCO και η AIG Greece.

Μπορείτε να συνδέετε όλες τις ασφαλιστικές εταιρείες μόνοι σας από το γρανάζι (διαχείριση εταιρειών) κάτω από το όνομα του πρακτορείου σας, αλλά αν δεν το βρίσκετε καλέστε μας στο 210-7219859 για να σας βοηθήσουμε.

Η GENERALI είναι πλέον διαθέσιμη για σύνδεση με την CONET. Όλοι οι χρήστες μπορούν να τιμολογούν το προϊόν ασφάλισης οχημάτων.

Για οποιαδήποτε βοήθεια ή διευκρίνιση μπορείτε πάντα να μας καλείτε στο 210-7219859.

Η ΕΥΡΩΠΑΪΚΗ ΠΙΣΤΗ είναι πλέον διαθέσιμη για σύνδεση με την CONET. Όλοι οι χρήστες μπορούν να τιμολογούν το προϊόν ασφάλισης οχημάτων.

Για οποιαδήποτε βοήθεια ή διευκρίνιση μπορείτε πάντα να μας καλείτε στο 210-7219859.

To CONET Agency τώρα και στο κινητό ή το tablet

Τι μπορείτε να κάνετε μέσω του App:
• Διαρκής ενημέρωση μέσω push notifications για όλες τις σημαντικές πληροφορίες τη στιγμή που δημιουργούνται.
• Επισύναψη των συνοδευτικών εγγράφων που ζητούν οι ασφαλιστικές εταιρείες απευθείας από το κινητό
• Κατεβάστε όλες τις διαθέσιμες εκτυπώσεις στο κινητό σας και προωθήστε τις οπουδήποτε
• Πρόσβαση στα αρχεία αιτήσεων, συμβολαίων και πληρωμών για αναζήτηση, διαχείριση της παραγωγής και προβολή όλων των πληροφοριών

Το CONET Agency απευθύνεται σε κάθε ασφαλιστικό διαμεσολαβητή που αναζητά ένα απλό και αποτελεσματικό περιβάλλον για την εξυπηρέτηση των συνεργατών και των πελατών του.

© Conet 2021